Sesungguhnya Solatku, Ibadahku, Hidupku, dan Matiku hanya keranaMu...
all praises to Allah....

Ukhti & akhi

JIGSAW

Assalamualaikum..

I WANT TO PLAY JIGSAW
I'LL BE THE MASTERMIND
YOU CHOOSE
LIVE  "OR" DEATH

ihh.... aku main2 je taw statement dekat atas nie... sorry...alamak... entri aku kali nie pasal investigation plak... aku nak siasat sesuatu. jadi sila panggei aku detektif...
dushh... sudah2 la berangan
 pernah tgk ceta saw dari 1-7 ? aku dah tengok dah ceta nie tapi aku tak faham apa motifnya?...
ceta nie mmg dah lama dah... mungkin korang pun dah lupa..

*straight to the point aku tak suka tgk patung nie... nak upload dalam entri nie pun fikir 2,3 kali*


aku try refresh balik k... ada seorang laki tua nie sakit kanser and then dia try untuk bunuh diri.. tapi tak berjaya.. so dia memaksa orang lain melalui ujian maut untuk membantu mereka menghargai kehidupan mereka sendiri dengan menguji mereka untuk hidup melalui pengorbanan diri kan.... 


habis tue yang live or death tu apa benda plak??...tak faham la...
cuba terang sikit dekat aku....

3 comments:

Huda Diaz said...

saya tak selera nak tengok cerita ni. ada la kawan offer, tapi memang tak suka. lagipun rasa macam takde motif je cerita ni.
saya tak suka ganas-ganas hehe
:)

Huda Diaz said...

saya tak suka tengak saw ni. tak selera. kejam sangat.

mazmiesya (-_-) said...

best taw... try la tgk.... adventure sikit...