Sesungguhnya Solatku, Ibadahku, Hidupku, dan Matiku hanya keranaMu...
all praises to Allah....

Ukhti & akhi

AKU TERIMA NIKAHNYA....

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


wah..... exclusive nya tajuk.....tak sabar nak nikah dah ke....? owh.... mesti la belum lagi.... perjalanan ku sebagai seorang   yang berstatus single masih belum puas lagi... ecece.... huhu.... ok... nampak gambar besar gedabak dekat situ? nampak kan.... itu buku memang terbaikk la... dan sesuai sangatlah untuk diorang yang tercari-cari jodoh tue.....

boleh la jadikan buku ini sebagai panduan untuk mencari seseorang yang ikhlas dengan cintanya terhadap Allah S.W.T...  ini buku housemate aku....Tengku nama diberi.... hari tu ada event dekat UiTM.... pastu ada jualan buku2 islamik.... pastu dia pun beli lah.... aku pun tumpang lah sekaki baca jugak.... tapi aku tak habis baca lagi........ huhu...... sangat tebal bukunya.... tapi setiap pengisiannya ada makna yang tersurat dan tersirat.... memang menarik....

first time aku baca pun dah mampu membuat hatiku tersenyum sendri membaca gelagat penulis (SAUDARA HASRIZAL ABDUL JAMIL)  menulis tentang kisah hidupnya...... walupun belum habis baca.... konklusinya di sini.... buku ini the best...... try la baca..... harga pun still bawah rm1++... rasanya tak rugi kot kalau beli.... at least demi perjalanan masa depan kita jugak......

3 comments:

NaRuFiQ said...

err, berapa umur anda sebenarnya?

adibahnabilah said...

ecece syahira :)

mazmiesya (-_-) said...

@adibahnabilah haha adibah..... gurau2 je nie.... don't take a serious