Sesungguhnya Solatku, Ibadahku, Hidupku, dan Matiku hanya keranaMu...
all praises to Allah....

Ukhti & akhi

alhamdulillah....

Assalamualaikum

alhamdulillah.... masih diberi kesempatan untuk menulis blog di malam yang indah lagi sejuk di perlis...
perlis? sejuk? macam tak percaya je.... tapi itulah hakikat yang sebenarnya..... parents cakap dah banyak hari dah hujan waktu malam.... memang confirm la sejuk .... aku pun dah mula tidur pakai selimut dah.... 

alhamdulillah.... sekarang dah cuti semester...final exam dapat dihadapi dengan sempurna tanpa ada sebarang masalah ...
first exam... .BEL120 -  BASIC ENGLISH
second exam... CTU101- PRINSIP2 ASAS ISLAM
third exam... CHM138 - BASIC CHEMISTRY
fourth exam... PHY130 - FUDAMENTAL PHYSICS
fifth exam... MAT133 - PRE-CALCULUS MATHEMATICS.....
semua nya dapat dihadapi dengan sempurna.... boleh jawab atau tak boleh jawab tu kira hal lain..... tapi alhamdulillah, boleh jawab... sesetengah soalan je jadi tersentak seketika....... huhu.... kalau studynya betul-betul, tak kan jadi gitu ye dak?.... hurm...

sebenarnya sebelum nie aku dah ada blog... tapi banyak sangat kenangan pahit aku dekat blog yang lama tue... jadi sekarang, dengan blog baru,  entri baru.... aku akan mulakan hidup aku yang baru..... segala kenangan 2011 dan ke atas..... akan aku coretkan di sini.... untuk dikongsikan bersama reader-reader sekalian.....

OURS JOURNEY..... perjalanan diriku dengan orang-orang disekelilingku..... di sini... ye.... di sini lah akan aku coretkan......

sekarang aku akan start dari zero...... aku akan mula bangun dengan perlahan-lahan.... insyallah..... tolong support aku ya!

1 comment:

NaRuFiQ said...

wahh~ exam itu dikata senang? memang berjiwa kental~