Sesungguhnya Solatku, Ibadahku, Hidupku, dan Matiku hanya keranaMu...
all praises to Allah....

Ukhti & akhi

OWH.... RESULT KU....

Assalamualaikum.....

apa khabar qolbi ku??
salam jumaat....penghulu segala hari....

aku tak tahu aku nak tulis apa sebenarnya... dah seminggu aku rasa tak seronok menantikan kehadiran resultku keluar pada tarikh 4/11/11...... hari ni lah...... jumaat.... hari yang penuh dengan kerahmatan....
setiap hari aku berdoa semoga aku mendapat kekuatan untuk hari tersebut dan alhamdulillah... dengan hanya lafaz bismillah dan sekali tekan aku telah memberanikan diri untuk menyemak keputusan aku pada pukul 7.00 a.m dekat email aku....  sebenarnya kitorg perlu semak dekat student portal tapi student portal pukul 9 baru boleh masuk..... jadi aku tengok la dekat email sebab diorang hantar dekat email jugak....

*takut tapi excited nak tahu.. huhu*

mula2 aku bukak je..... aku terus tgk gred...... pointer aku ketepi dulu..... sebab aku nk tgk ada ke subjek yang perlu aku repeat..... lepas tu ak beralih tgk lulus semua ke tak.... alhamdulillah...lulus semua.... lepas tu baru tgk pointer.... huhuhu..... aku nangis terharu dan bersyukur sangat-sangat
terima kasih Ya Allah....
tak dapat dekan pun tak pe lah.... InsyaAllah sem depan aku akan lebih berusaha gigih....

akhir kata

tahniah!
congrates!
mabrouk!

2 comments:

NZ Diaz said...

hehe, masih ada hari esok, Insyaallah!

tahniah :D

mazmiesya (-_-) said...

shukran