Sesungguhnya Solatku, Ibadahku, Hidupku, dan Matiku hanya keranaMu...
all praises to Allah....

Ukhti & akhi

MEDIUM DAKWAH K-POP???

Assalamualaikum......

apa khabar qolbi?
alhamdulillah....semoga hidup antum diberkati Allah Selalu insyaAllah....

sekarang dunia dah demam dengan k-pop.... tahu apa itu k-pop? korean pop mungkin..... saya pun minat juga... tapi tak der la terlalu fanatik sangat..... antaranya super junior, SNSD, 2pm, Bigbang, CN blue dan banyak lagi lah.... ini antara yang saya tahu la.....

tapi ada yang lebih menarik perhatian saya... apabila ada music k-pop yang di nyanyikan dalam version indon bergenre dakwah....tapi entah la...... lirik tu mcm dah ok.... tapi kalau tariannya tu.... hurm entah lah...... renung2kan ye.....
jom sama2 tengok ye...



semoga menjadi pedoman untuk kita semua

2 comments:

adibahnabilah said...

lirik dah ok.. tpi cara ut ok ke x?? macam2 dunia ni..

mazmiesya (-_-) said...

@adibahnabilah itu la..... len macam je tengok...huhu