Sesungguhnya Solatku, Ibadahku, Hidupku, dan Matiku hanya keranaMu...
all praises to Allah....

Ukhti & akhi

Ayuh Renung Sejenak

video

video kedua penghasilan saya....
sumber gambar : pak cik google..
maaf sekiranya kualiti video ini tidak beberapa bagus...
tapi cuba fahami dan hayati ayat2 yang ini disampaikan...

sejauh mana cinta kita terhadap Creator kita??
adakah cukup bekalan kita untuk bertemu dengan Creator kita nanti??
syurga dan neraka..... mana pilihan kita??
renung sejenak.....

4 comments:

sitiAzRa said...

syahirah,,awak tak masukkan dalam youtube ke dah masukkan??bende2 mcam nih kene share kan ukhti??

mazmiesya (-_-) said...

@sitiAzRa

masukkan mcm mna? kena buat account ye?

CIK CHIPSMORE said...

Ahaa ler kene buat account..then uplod ler video nie kat youtiub.. btw sayu jerk ati CC tengok video nie..rase cam banyk jerk dose yang CC dah buat..

CC der tag blog kamu kat GA yang cc join..meh la tengok..:)

http://waneey89.blogspot.com/2012/03/banner-format21-megagiveaway-by.html

mazmiesya (-_-) said...

@CIK CHIPSMORE
ye2... dah buat dah account.... terima kasih ye...